1Zgjedhni datën tuaj

 • Në dispozicion
 • I padisponueshem

2Zgjedhni kohën tuaj

Ju lutemi zgjedhni datën për të gjeneruar kohën

3Zgjedh vizitën


Eksperienca

 • - (Stomatolog) në Vushtrri , 01.01.2016 - 01.01.2022
 • Qksuk (Stomatolog) në Vushtrri , 01.01.2020

Edukimi

 • Fakulteti i Mjekesisë (Stomatologji) - 01.01.2010 - 01.01.2016
  -
 • QKSUK (Specializant) - 01.01.2020
  -
 • Zahnartzprakxis dr.Brumer (Munich) - 01.01.2016 - 01.01.2017
  -

Shërbimet

Shërbimi - Vizitë Çmimi
Shërime të dhëmbëve — 30 minuta
E padefinuar
Nxerrje të dhëmbit — 30 minuta
E padefinuar
Pastrime-Zbardhime — 30 minuta
E padefinuar
Kurora dhe ura estetike — 30 minuta
E padefinuar
Implantologji — 30 minuta
E padefinuar
0.00

Bazuar në 0 vlerësime
5 yje
4 yje
3 yje
2 yje
1 yje