Gjeni doktorin tuaj

Një doktor i mirë, një shoqëri e shëndoshë

Rezervo terminin online!

Mirëqenia juaj, qëllimi ynë

Gjeje doktorin

Gjeje doktorin

Kërko doktorin adekuat për nevojat tuaja nëpërmjet formularit më lartë ose duke klikuar këtu

Analizo profilin

Analizo profilin

Shiko nëse ky doktor i përmbush nevojat tuaja dhe nëse është i denjë për ju.

Rezervo terminin

Rezervo terminin

Pasi që je siguruar, cakto datën, orën dhe shërbimet që të nevojiten... Dhe rezervo një termin

Gjeni Doktorin

A je Doktor?

A je Doktor?

Regjistrohu në Doktorim që të tregosh ekspertizën dhe të lidhesh me pacientë potencial. Ndihmon në rritjen e dukshmërisë dhe atraksionin e pacientëve të rinj.

Regjistrohu si Doktor
A keni një klinikë?

A keni një klinikë?

Me regjistrimin e klinikës në Doktorim ju do të keni akses në panelin administrativ ku mund të menaxhoni mjekët dhe informacionin e klinikës suaj.

Regjistro Klinikën

Gjeni mjekun ose klinikën tuaj

Jeni mjek?

Krijoni profilin tuaj në Doktorim dhe ju automatikisht jeni lehtë të çasshëm për të gjithë pacientët

Jepini pacientëve një përvojë shërbimi në nivelin më të lartë

Rriteni numrin të pacientëve nëpërmjet Doktorim.com

Thelloni lidhjen tuaj në internet përmes Doktorim.com me pacientët

Regjistrohu Shkarkoni Formularin

app_mobile

Aplikacion

Shkarkoni Aplikacionin Tani!

Nëse keni nevojë të komunikoni me një doktor dhe nuk dini kujt t'i drejtoheni, atëherë Doktorim juve ju ndihmonë që të gjeni doktorin tuaj adekuat.

Përveç uebfaqes ju gjithashtu mund t'a shkarkoni aplikacionin edhe në platformat IOS dhe Android duke klikuar në linqet e mëposhtëme.