1Zgjedhni datën tuaj

  • Në dispozicion
  • I padisponueshem

2Zgjedhni kohën tuaj

Ju lutemi zgjedhni datën për të gjeneruar kohën

3Zgjedh vizitën


Eksperienca

  • Klinika Prima Dent (Stomatolog) në Bujanoc , 01.01.2019

Edukimi

Nuk ka asnjë informacion


Shërbimet

Prima Dent eshte ordinanca me moderne dhe me profesionale ne vend dhe rajon. Synimi yne eshte ofrimi dhe ngritja e kualitetit ne sherbimet e stomatologjise.
Shërbimi - Vizitë Çmimi
Mbushje dhembi — 30 minuta
Mbushjet e dhembit me materialet e fundit per mbushje
E padefinuar
Trajtime endodontike — 30 minuta
E padefinuar
Stomatologji estetike — 30 minuta
Ne kliniken tone ofrojme trendin me te ri Hollywood smile
E padefinuar
Implante dentare(mbjellja e dhembeve) — 30 minuta
Per here te pare ne Bujanoc, ofrojme vendosjen e implanteve dentare, ne kualitet zvicerian
E padefinuar
Punime protetikore — 30 minuta
Vendosjen e dhembeve nga materialet te ndryshme: metal porcelan, zirkon, emax
E padefinuar
0.00

Bazuar në 0 vlerësime
5 yje
4 yje
3 yje
2 yje
1 yje