1Zgjedhni datën tuaj

  • Në dispozicion
  • I padisponueshem

2Zgjedhni kohën tuaj

Ju lutemi zgjedhni datën për të gjeneruar kohën

3Zgjedh vizitën


Eksperienca

  • Kinfidenca (Psikologe-Psikoterapiste) në Prishtine , 03.11.2023 - 03.11.2024

Edukimi

  • Konfidenca (Keshillim dhe Psikotetapi) - 03.11.2023 - 03.12.2023
    Master

Shërbimet

Shërbimi - Vizitë Çmimi
Psikologe-Psikoterapiste — 30 minuta
E padefinuar
0.00

Bazuar në 0 vlerësime
5 yje
4 yje
3 yje
2 yje
1 yje