1Zgjedhni datën tuaj

  • Në dispozicion
  • I padisponueshem

2Zgjedhni kohën tuaj

Ju lutemi zgjedhni datën për të gjeneruar kohën

3Zgjedh vizitën


Eksperienca

  • SPRIGS RND (Doktor i Mjekësisë/Konsulente Mjekësore) në Prishtinë

Edukimi

  • Universiteti i Prishtinës - Fakulteti i Mjekësisë (Mjekësi e Përgjithshme)
    Doktor i Mjekësisë

Shërbimet

Të gjitha shërbimet ofrohen online përmes platformës Zoom me konfidencialitet të plotë. 
Shërbimi - Vizitë Çmimi
Kontrollë/Konsultime mjekësore — 20 minuta
Si mjek i përgjithshëm, ofroj konsultime mjekësore që synojnë të identifikojnë dhe trajtojnë një gamë të gjerë çështjesh shëndetësore. Përdor një qasje të kujdesshme dhe të bazuar në shkencë për të kuptuar plotësisht shqetësimet tuaja dhe për të ofruar këshilla të personalizuara dhe plane trajtimi.
E padefinuar
Konsultim per menaxhimin adekuat të semundjes — 15 minuta
Ky konsultim përqendrohet në menaxhimin efektiv të sëmundjeve kronike dhe akute. Do të bashkëpunojmë për të zhvilluar një plan të detajuar që mbështet shëndetin tuaj, duke përfshirë ndryshime në stilin e jetës, medikamentet e nevojshme, dhe strategji për menaxhimin e simptomave.
E padefinuar
Konsultim për terapinë që duhet përdorur — 15 minuta
Ky konsultim është i përkushtuar për të zgjidhur dhe ofruar terapitë më efektive për gjendjen tuaj specifike.
E padefinuar
Edukim shëndetësor — 15 minuta
Edukimi shëndetësor është thelbësor për të mbajtur një jetë të shëndetshme dhe për të parandaluar sëmundjet.
E padefinuar
5.00

Bazuar në 1 vlerësime
5 yje
4 yje
3 yje
2 yje
1 yje

Halime Krasniqi – 1 muaj më parë:

E rekomandoj, per faktin qe eshte sakte, e drejte, dhe ka njohuri te reja mjekesore shkencore.