1Select your date

 • Available
 • Not available

2Select your time

Please select date to filter times

3Select visit


Professional statement

 • - (Stomatolog) on Vushtrri , 01.01.2016 - 01.01.2022
 • Qksuk (Stomatolog) on Vushtrri , 01.01.2020

Education

 • Fakulteti i Mjekesisë (Stomatologji) - 01.01.2010 - 01.01.2016
  -
 • QKSUK (Specializant) - 01.01.2020
  -
 • Zahnartzprakxis dr.Brumer (Munich) - 01.01.2016 - 01.01.2017
  -

Services

Service - Visit Price
Shërime të dhëmbëve — 30 minutes
Undefined
Nxerrje të dhëmbit — 30 minutes
Undefined
Pastrime-Zbardhime — 30 minutes
Undefined
Kurora dhe ura estetike — 30 minutes
Undefined
Implantologji — 30 minutes
Undefined
0.00

Based on 0 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars