1Select your date

  • Available
  • Not available

2Select your time

Please select date to filter times

3Select visit


Professional statement

  • Klinika Prima Dent (Stomatolog) on Bujanoc , 01.01.2019

Education

No information found


Services

Prima Dent eshte ordinanca me moderne dhe me profesionale ne vend dhe rajon. Synimi yne eshte ofrimi dhe ngritja e kualitetit ne sherbimet e stomatologjise.
Service - Visit Price
Mbushje dhembi — 30 minutes
Mbushjet e dhembit me materialet e fundit per mbushje
Undefined
Trajtime endodontike — 30 minutes
Undefined
Stomatologji estetike — 30 minutes
Ne kliniken tone ofrojme trendin me te ri Hollywood smile
Undefined
Implante dentare(mbjellja e dhembeve) — 30 minutes
Per here te pare ne Bujanoc, ofrojme vendosjen e implanteve dentare, ne kualitet zvicerian
Undefined
Punime protetikore — 30 minutes
Vendosjen e dhembeve nga materialet te ndryshme: metal porcelan, zirkon, emax
Undefined
0.00

Based on 0 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars