1Select your date

  • Available
  • Not available

2Select your time

Please select date to filter times

3Select visit


Professional statement

  • Qendra Emergjente (Infermier) on Lipjan , 01.01.2015 - 01.01.2019

Education

  • Dekra Akademie (Infermier i përgjithshëm) - 01.09.2015 - 01.09.2019
    Elena Gjika - Infermier

Services

Service - Visit Price
Shërbime Privato - Shtëpiake — 30 minutes
Vizita Shtepiake
15.00
Dhëniet e Ineksioneve , infuzioneve  dhe insulines — 30 minutes
Undefined
Marrja e mostrave për analiza — 30 minutes
Undefined
Matja e tensionit Arterial — 30 minutes
Undefined
Matja e përqëndrimit të Oksigjenit në gjak (SpO2) — 30 minutes
Undefined
Dhënia e Inhalimit në shërbim — 30 minutes
Undefined
Kujdesi për plag dhe fashimi I tyre — 30 minutes
Undefined
Largimi I Penjëve Kirurgjikal  — 30 minutes
Undefined
Vendosja dhe ndërrimi I Kateterit urinar — 30 minutes
Undefined
Kujdesi për të moshuar — 30 minutes
Undefined
Kujdesi për personat postoperativ — 30 minutes
Undefined
Përkujdesje personale gjatë ditës dhe natës. — 30 minutes
Undefined
0.00

Based on 0 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars