1Select your date

 • Available
 • Not available

2Select your time

Please select date to filter times

3Select visit


Professional statement

 • QKUK-Pediatri (Mjek i Përgjithshëm) on Prishtinë , 01.10.1988 - 29.09.1989
 • Poliklinika Zatriqi (Mjek i Përgjithshëm) on Prishtinë , 01.10.1989 - 20.09.1996
 • QKUK (Specializante Imunologjis dhe Alergologjis Klinike) on Prishtinë , 01.10.1996 - 09.09.1999
 • QKUK (Specializante e Mjekësis Interne) on Prishtinë , 10.08.1999 - 01.10.2003
 • QKUK (Internist-Nefrolog) on Prishtinë , 01.08.2004 - 20.11.2021

Education

 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti Prishtinës) - 01.10.1981 - 14.09.1988
  Mjekësi e përgjithshme - Mjek i përgjithshëm
 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti Prishtinës) - 10.10.1996 - 17.04.2002
  Imunologji dhe Alergologji Klinike - Specialist
 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti i Prishtinës) - 10.10.1999 - 15.01.2004
  Internist - Specialist
 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti i Prishtinës) - 01.03.2007 - 01.10.2018
  Nefrolog - Subspecialist
 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti i Prishtinës) - 15.10.2002 - 05.06.2009
  Magjistër i shkencave mjekësisë - Magjistër

Services

 1. Sëmundjet renal kronike me komplikimet e tyre
 2. Gurët në veshka dhe fshikëzën e urinës
 3. Infeksionet e veshkave
 4. Trajtimi i nefropatisë diabetike.
 5. Trajtimi i hipertensionit renovaskular dhe renoparenkimatoz
 6. Çrregullimet acido-bazike
 7. Efektet e toksinave  dhe barnave në doza toksike mbi veshkat
 8. Sëmundjet autoimune përfshirë vaskuliti autoimun, lupus
 9. Sëmundje të trashëgueshme si veshkat polikistike, sëmundjen Alport
 10. Ndjekja e pacientëve me komplikacioneve shoqëruese qe trajtohen me hemodializ
Service - Visit Price
Internist-Nefrolog — 30 minutes
Kontrolla specialistike Nefrologjike
30.00
Imunolog dhe Alergolog — 30 minutes
Kontroll specialistike në lidhje me diagnostifikim të problemeve me Imunitet dhe Alergji
30.00
0.00

Based on 0 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars