1Select your date

  • Available
  • Not available

2Select your time

Please select date to filter times

3Select visit


Professional statement

No information found


Education

Universiteti I Prishtinës Fakulteti I Mjekësisë, Doktor I Mjekësisë.
Cupping Therapy licence , Ministria e Shëndetësisë sektori Mjekësi Alternative,
Kandiloterapi Ankara Alternative association

Services

Mjekim alternativ ne kushte klinike sipas protokoleve mjekesore perkatese.
Service - Visit Price
Hixhame detox/relax — 30 minutes
Trajtim per prevenim te crregullimeve te lehta trupore dhe psikike, ngritje te kualitetit te jetes dhe balansim te organizmit.
Undefined
Hixhame full body recover — 30 minutes
Perkujdesje e zgjeruar e trupit me terapine Hixhame, per riorganizim te fuqishem te funksioneve esenciale fiziologjike.
Undefined
Hixhame spiritUp — 30 minutes
Mbeshtetje ne crregullimet emocionale pra te disponimit , ndihme ne rivendosjen e nje baraspeshe psikosomatike me te mire te pacientet perkates.
Undefined
Hixhame healDiagnosis — 30 minutes
Mjekim specifik I semundjeve me diagnoze te sakt te vendosur bazuar ne deshmi mjekesore zyrtare.
Undefined
Kandiloterapi per veshet — 30 minutes
Rritje e shendetit te kanalit te veshit, pastrim I dyllit, ndikim termik pozitiv ne daullen e veshit, nxitje e elasticitetit ne aparatin kockor te vesheve, ulje e intenzitetit te Tinnitus (zhurme ne vesh), relaks neuropsikik, antiMigrene dhe sinusitisOut efekt.
Undefined
0.00

Based on 0 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars