Qendra Diagnostike dhe Terapeutike “WeCare”

Qendra Diagnostike dhe Terapeutike “WeCare”

(0)
  • 198 Shikime
  • 0 Pacientë
  • Shteti
    Kosovë
  • Qyteti
    Prishtinë
  • Kodi Postar

Sherbime Psikologjike:
-Testime dhe vlerësime psikologjike 
-Diagnostikim
-Këshillim psikologjik dhe logopedik
-Psikoterapi
-Psikoterapi familkare
-Psikoedukim
-Keshillim per orientim ne karriere
Sherbime Logopedike:
-Trajtim te crregullimeve te gjuhes dhe te folurit
-Trajtim te crregullimit ne lexim dhe shkrim
-Trajtim te crregullimit te Artikulimit
florim15
Shfaq më shumë
Psikolog Klinik

Florim Gallopeni

Emshir, Prishtinë, Prishtinë

(0)
Rinor
Shfaq më shumë
Logoped

Rinor Vrajolli

,

(0)
leutrim.edipi1
Shfaq më shumë
Psikolog Keshillimi dhe Shkollor | Psikoterapist per femije dhe adoleshente

Leutrim Edipi

Prishtine, Prishtinë

(0)
0.00

Bazuar në 0 vlerësime
5 yje
4 yje
3 yje
2 yje
1 yje