Lista e Doktorëve

  • Lloji
  • Layout
  • Rradhit sipas
Loading...
flamurmarkudr
Pulmolog

Dr. Flamur Marku

Prishtinë, Pulmo Plus, Rruga Nikolle Brankati, veternik

(0)
dr.besimmorina
Pulmolog | Internist

Dr. Besim Morina

Prishtinë, Poliklinika Avicena, Rr. Radovan Zogoviq, Arberi, Prishtine

(0)
gylteneretkoceri
Psikologji Klinike

Psikologe Klinike Gyltene Retkoceri

Prishtinë, Mahalla e Muhaxhereve

(0)
leutrim.edipi1
Psikolog Keshillimi dhe Shkollor | Psikoterapist per femije dhe adoleshente

Msc Leutrim Edipi

Prishtinë, Prishtine

(0)
korcahajrija
Internist-Nefrolog | Imunologji dhe Alergologji Klinike

Dr. Mr. Sci. Hajrija Zatriqi-Korca

Prishtinë, Prishtinë, Mati 1, Jakov Xoxa, 832

(0)
lendritspahiu
Pediater

Dr. Lendrit Spahiu

Prishtinë, Ish Dragodan - Te Komuna e Re

(0)
florim15
Psikolog Klinik

Phd Florim Gallopeni

Prishtinë, Emshir, Prishtinë

(0)
fejzulla.ahmeti
Fizioterapist

Dr Fejzulla Ahmeti

Prishtinë, Mujë Krasniqi C7 Ulpianë

(1)
llokman.ahmeti
Fizioterapist

Dr Llokman Ahmeti

Prishtinë, Mujë Krasniqi C7 Ulpianë

(0)