1Zgjedhni datën tuaj

  • Në dispozicion
  • I padisponueshem

2Zgjedhni kohën tuaj

Ju lutemi zgjedhni datën për të gjeneruar kohën

3Zgjedh vizitën


Eksperienca

  • Qendra Emergjente (Infermier) në Lipjan , 01.01.2015 - 01.01.2019

Edukimi

  • Dekra Akademie (Infermier i përgjithshëm) - 01.09.2015 - 01.09.2019
    Elena Gjika - Infermier

Shërbimet

Shërbimi - Vizitë Çmimi
Shërbime Privato - Shtëpiake — 30 minuta
Vizita Shtepiake
15.00
Dhëniet e Ineksioneve , infuzioneve  dhe insulines — 30 minuta
E padefinuar
Marrja e mostrave për analiza — 30 minuta
E padefinuar
Matja e tensionit Arterial — 30 minuta
E padefinuar
Matja e përqëndrimit të Oksigjenit në gjak (SpO2) — 30 minuta
E padefinuar
Dhënia e Inhalimit në shërbim — 30 minuta
E padefinuar
Kujdesi për plag dhe fashimi I tyre — 30 minuta
E padefinuar
Largimi I Penjëve Kirurgjikal  — 30 minuta
E padefinuar
Vendosja dhe ndërrimi I Kateterit urinar — 30 minuta
E padefinuar
Kujdesi për të moshuar — 30 minuta
E padefinuar
Kujdesi për personat postoperativ — 30 minuta
E padefinuar
Përkujdesje personale gjatë ditës dhe natës. — 30 minuta
E padefinuar
0.00

Bazuar në 0 vlerësime
5 yje
4 yje
3 yje
2 yje
1 yje