1Zgjedhni datën tuaj

 • Në dispozicion
 • I padisponueshem

2Zgjedhni kohën tuaj

Ju lutemi zgjedhni datën për të gjeneruar kohën

3Zgjedh vizitën


Eksperienca

 • QKUK-Pediatri (Mjek i Përgjithshëm) në Prishtinë , 01.10.1988 - 29.09.1989
 • Poliklinika Zatriqi (Mjek i Përgjithshëm) në Prishtinë , 01.10.1989 - 20.09.1996
 • QKUK (Specializante Imunologjis dhe Alergologjis Klinike) në Prishtinë , 01.10.1996 - 09.09.1999
 • QKUK (Specializante e Mjekësis Interne) në Prishtinë , 10.08.1999 - 01.10.2003
 • QKUK (Internist-Nefrolog) në Prishtinë , 01.08.2004 - 20.11.2021

Edukimi

 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti Prishtinës) - 01.10.1981 - 14.09.1988
  Mjekësi e përgjithshme - Mjek i përgjithshëm
 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti Prishtinës) - 10.10.1996 - 17.04.2002
  Imunologji dhe Alergologji Klinike - Specialist
 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti i Prishtinës) - 10.10.1999 - 15.01.2004
  Internist - Specialist
 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti i Prishtinës) - 01.03.2007 - 01.10.2018
  Nefrolog - Subspecialist
 • Fakulteti i Mjekësis (Universiteti i Prishtinës) - 15.10.2002 - 05.06.2009
  Magjistër i shkencave mjekësisë - Magjistër

Shërbimet

 1. Sëmundjet renal kronike me komplikimet e tyre
 2. Gurët në veshka dhe fshikëzën e urinës
 3. Infeksionet e veshkave
 4. Trajtimi i nefropatisë diabetike.
 5. Trajtimi i hipertensionit renovaskular dhe renoparenkimatoz
 6. Çrregullimet acido-bazike
 7. Efektet e toksinave  dhe barnave në doza toksike mbi veshkat
 8. Sëmundjet autoimune përfshirë vaskuliti autoimun, lupus
 9. Sëmundje të trashëgueshme si veshkat polikistike, sëmundjen Alport
 10. Ndjekja e pacientëve me komplikacioneve shoqëruese qe trajtohen me hemodializ
Shërbimi - Vizitë Çmimi
Internist-Nefrolog — 30 minuta
Kontrolla specialistike Nefrologjike
30.00
Imunolog dhe Alergolog — 30 minuta
Kontroll specialistike në lidhje me diagnostifikim të problemeve me Imunitet dhe Alergji
30.00
0.00

Bazuar në 0 vlerësime
5 yje
4 yje
3 yje
2 yje
1 yje