1Zgjedhni datën tuaj

  • Në dispozicion
  • I padisponueshem

2Zgjedhni kohën tuaj

Ju lutemi zgjedhni datën për të gjeneruar kohën

3Zgjedh vizitën


Eksperienca

Nuk ka asnjë informacion


Edukimi

Universiteti I Prishtinës Fakulteti I Mjekësisë, Doktor I Mjekësisë.
Cupping Therapy licence , Ministria e Shëndetësisë sektori Mjekësi Alternative,
Kandiloterapi Ankara Alternative association

Shërbimet

Mjekim alternativ ne kushte klinike sipas protokoleve mjekesore perkatese.
Shërbimi - Vizitë Çmimi
Hixhame detox/relax — 30 minuta
Trajtim per prevenim te crregullimeve te lehta trupore dhe psikike, ngritje te kualitetit te jetes dhe balansim te organizmit.
E padefinuar
Hixhame full body recover — 30 minuta
Perkujdesje e zgjeruar e trupit me terapine Hixhame, per riorganizim te fuqishem te funksioneve esenciale fiziologjike.
E padefinuar
Hixhame spiritUp — 30 minuta
Mbeshtetje ne crregullimet emocionale pra te disponimit , ndihme ne rivendosjen e nje baraspeshe psikosomatike me te mire te pacientet perkates.
E padefinuar
Hixhame healDiagnosis — 30 minuta
Mjekim specifik I semundjeve me diagnoze te sakt te vendosur bazuar ne deshmi mjekesore zyrtare.
E padefinuar
Kandiloterapi per veshet — 30 minuta
Rritje e shendetit te kanalit te veshit, pastrim I dyllit, ndikim termik pozitiv ne daullen e veshit, nxitje e elasticitetit ne aparatin kockor te vesheve, ulje e intenzitetit te Tinnitus (zhurme ne vesh), relaks neuropsikik, antiMigrene dhe sinusitisOut efekt.
E padefinuar
0.00

Bazuar në 0 vlerësime
5 yje
4 yje
3 yje
2 yje
1 yje