1Zgjedhni datën tuaj

 • Në dispozicion
 • I padisponueshem

2Zgjedhni kohën tuaj

Ju lutemi zgjedhni datën për të gjeneruar kohën

3Zgjedh vizitën


Eksperienca

 • Qendra Klinike Universitare e Kosovës (Fizioterapist) në Prishtinë
 • Klinika e mjeksisë fizikale dhe rehabilitim (Kryefizioterapeut klinike) në Prishtinë
 • Kolegji Alma Mater - Rezonanca (Asistent) në Prishtinë

Edukimi

 • Fakulteti i mjeksisë - Fizioterapi (Sarajevë)
  Bachelor
 • Fakulteti i mjeksisë - Fizioterapi (Prishtinë)
  Master

Shërbimet

Shërbimi - Vizitë Çmimi
— 30 minuta
E padefinuar
— 30 minuta
E padefinuar
— 30 minuta
E padefinuar
— 30 minuta
E padefinuar
— 30 minuta
E padefinuar
— 30 minuta
E padefinuar
— 30 minuta
E padefinuar
— 30 minuta
E padefinuar
— 30 minuta
E padefinuar
— 30 minuta
E padefinuar
5.00

Bazuar në 1 vlerësime
5 yje
4 yje
3 yje
2 yje
1 yje

Aljesa Hoxha – 2 vjet më parë:

Shume profesionist ne punen qe bene!