Doctor list

  • Type
  • Layout
  • Sort by
Loading...
flamurmarkudr
Pulmolog

Dr. Flamur Marku

Prishtinë, Pulmo Plus, Rruga Nikolle Brankati, veternik

(0)
driane.krasniqi
Doktor i Mjekësisë

Dr. Drianë Krasniqi

Prishtinë, Rr. Rrustem Statovci Nr.122

(1)
dr.besimmorina
Pulmolog | Internist

Dr. Besim Morina

Prishtinë, Poliklinika Avicena, Rr. Radovan Zogoviq, Arberi, Prishtine

(0)
ilirijanamehmeti1979
Physiotherapist

Psikologe-Psikoterapiste Ilirijana Mehmeti

Prishtinë, Muharrem Fejza

(0)
leutrim.edipi1
Psikolog Keshillimi dhe Shkollor | Psikoterapist per femije dhe adoleshente

Msc Leutrim Edipi

Prishtinë, Prishtine

(0)
korcahajrija
Internist-Nefrolog | Imunologji dhe Alergologji Klinike

Dr. Mr. Sci. Hajrija Zatriqi-Korca

Prishtinë, Prishtinë, Mati 1, Jakov Xoxa, 832

(0)
lendritspahiu
Pediater

Dr. Lendrit Spahiu

Prishtinë, Ish Dragodan - Te Komuna e Re

(0)
gylteneretkoceri
Psikologji Klinike

Psikologe Klinike Gyltene Retkoceri

Prishtinë, Mahalla e Muhaxhereve

(0)
florim15
Psikolog Klinik

Phd Florim Gallopeni

Prishtinë, Emshir, Prishtinë

(0)