1Select your date

 • Available
 • Not available

2Select your time

Please select date to filter times

3Select visit


Professional statement

 • Qendra Klinike Universitare e Kosovës (Fizioterapist) on Prishtinë
 • Klinika e mjeksisë fizikale dhe rehabilitim (Kryefizioterapeut klinike) on Prishtinë
 • Kolegji Alma Mater - Rezonanca (Asistent) on Prishtinë

Education

 • Fakulteti i mjeksisë - Fizioterapi (Sarajevë)
  Bachelor
 • Fakulteti i mjeksisë - Fizioterapi (Prishtinë)
  Master

Services

Service - Visit Price
Probleme të qafës — 30 minutes
Undefined
Probleme të shpindës — 30 minutes
Undefined
Rehabilitimi post operativ — 30 minutes
Undefined
Rehabilitimi post traumatik — 30 minutes
Undefined
Rehabilitimi i sëmundjeve reumatologjike — 30 minutes
Undefined
Rehabilitimi i sëmundjeve ortopedike — 30 minutes
Undefined
Rehabilitimi i sëmundjeve naurologjike — 30 minutes
Undefined
Rehabilitimi i sëmundjeve pediatrike — 30 minutes
Undefined
Rehabilitimi i lëndimeve sportive — 30 minutes
Undefined
Menaxhimi i dhimbjeve — 30 minutes
Undefined
5.00

Based on 1 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars

Aljesa Hoxha – 1 year ago:

Shume profesionist ne punen qe bene!