Qendra Diagnostike dhe Terapeutike “WeCare”

Qendra Diagnostike dhe Terapeutike “WeCare”

(0)
  • 205 Views
  • 0 Patients
  • State
    Kosovë
  • City
    Prishtinë
  • Postal Code

Sherbime Psikologjike:
-Testime dhe vlerësime psikologjike 
-Diagnostikim
-Këshillim psikologjik dhe logopedik
-Psikoterapi
-Psikoterapi familkare
-Psikoedukim
-Keshillim per orientim ne karriere
Sherbime Logopedike:
-Trajtim te crregullimeve te gjuhes dhe te folurit
-Trajtim te crregullimit ne lexim dhe shkrim
-Trajtim te crregullimit te Artikulimit
florim15
Read more
Psikolog Klinik

Florim Gallopeni

Emshir, Prishtinë, Prishtinë

(0)
Rinor
Read more
Logoped

Rinor Vrajolli

,

(0)
leutrim.edipi1
Read more
Psikolog Keshillimi dhe Shkollor | Psikoterapist per femije dhe adoleshente

Leutrim Edipi

Prishtine, Prishtinë

(0)
0.00

Based on 0 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars