Prima Dent

Prima Dent

(0)
 • 157 Views
 • 0 Patients
 • State
  Sërbi
 • City
  Bujanoc
 • Postal Code
  17520

Prima dent eshte ordinanca me moderne ne vend dhe rajon. Ajo me nje hapsire prej 120 m2, ofron nje ambient dhe komoditet te larte.
Synimi yne eshte ofrimi dhe ngritja e kualitetit ne sherbimet e stomatologjise.
primadent19
Read more
Stomatologist

Lulzim Fazliu

Rruga e kosoves, Bujanoc, Bujanoc

(0)
0.00

Based on 0 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars